Over ons

Isoleren is een must

Over het nut van isoleren hoeven we u intussen niets meer bij te brengen. Maar wist u dat er, naast de traditionele manieren van isoleren (muren, daken, leidingen), nog een manier bestaat om geld te besparen? Ontdek ons gamma isolatiemortels en overtuig uzelf. Met de isolatiechapes van FIM zorgt u niet alleen voor een lager energieverbruik, u verhoogt ook uw wooncomfort.

Met FIM isoleert u ...... slim

Sinds de jaren ’90  is de firma FIM, gelegen aan de Nijverheidsstraat in Oevel-Westerlo, gespecialiseerd in het aanmaken van isolerende mortel. Deze isolatiemortel maakt het uitvullen van vloeren en platte daken een stuk makkelijker en is bovendien een stuk goedkoper en beter voor het milieu dan de traditionele isolatieschuim.

Volledig geautomatiseerd

Wij produceren jaarlijks 750 000 zakken isolatiemortel van 60 liter. Hiervoor wordt ruim 60.000 m³ EPS, of polystyreen (piepschuim) gerecycleerd, ontstoft en gesorteerd. Deze productie gebeurt volledig geautomatiseerd, in een ultramoderne, gerobotiseerde productielijn, die elke 10 seconden een perfect afgewogen zak op pallet verpakt.

Verkrijgbaar in de betere bouwmaterialenhandel

U vindt ons gamma aan isolatiemortels, FIMLITE, FIM FORCE en FIM K/K in de betere bouwmaterialenhandel. Ontdek hier welke handelaars in bouwmaterialen in uw buurt onze producten aanbieden.

Voor technische vragen over onze producten, leveringen aan huis met onze unieke mixer, of voor een gepaste offerte, aarzel niet om ons te contacteren.