PROFIM

We onderschatten het vaak, maar een goede dakisolatie is essentieel, vooral bij platte daken. Zo’n 30 % van alle warmte in huis gaat verloren via het dak. Speciaal daarom hebben wij PROFIM ontwikkeld. Wie zijn dak isoleert met ons product houdt de kostbare warmte binnen, verbruikt minder energie om het huis warm te houden en ziet zijn energiefactuur dalen.

 

Plat dak isoleren met PROFIM

De PROFIM isolatiechape is een kant-en-klare mix op basis van gerecycleerde EPS-korrels met cement als bindmiddel. Zo kan je snel en eenvoudig een plat dak isoleren, hoogteverschillen wegwerken en afwateringshellingen aanbrengen. Achteraf kan je de oppervlakte met een waterdichte laag afwerken. Roofing kan direct op de PROFIM gebrand worden. De hoge temperaturen die tijdens het proces bereikt worden, vormen geen enkel probleem.

 

Hoe PROFIM gebruiken?

PROFIM isolatiechape is verpakt in handige zakken van 60 liter. Er moet alleen water toegevoegd worden en kan geïnstalleerd worden op elke ondergrond. Als je ook het PROFIM daksysteem wilt gebruiken, dan worden er isolerende platen in EPS of PUR in de PROFIM verwerkt. Dit is het meest geschikte materiaal voor het isoleren van een plat dak. PROFIM dakisolatie is bovendien ideaal voor renovatieprojecten omdat het op elke ondergrond geplaatst kan worden. PROFIM garandeert een kwaliteitsvol resultaat omdat het beschikt over volgende pluspunten:

  • betrouwbaar
  • hoge isolatiewaarden
  • hoge druksterkte
  • brandvrij karakter
  • laag gewicht

 

PROFIM laten plaatsen

Wil je je plat dak isoleren? Vergeet dan niet om je isolatiepremie aan te vragen! Wil je graag PROFIM aankopen of heb je nog vragen? PROFIM is te koop in de betere bouwmaterialenhandel. Op de verdelerspagina ontdek je welke handelaars in jouw omgeving onze producten aanbieden. Bij verdere vragen kan je ons steeds contacteren via de contactpagina of via het nummer +32 (0)14 - 28 64 00. Wil je je dakisolatie liever laten plaatsen door een professional? Wij werken nauw samen met Applis, zij zijn expert in ons materiaal en gebruiken onze producten dan ook bij het plaatsen van dakisolatie. Ook hiervoor mag je steeds contact opnemen met ons.

Heet van de naald

Benieuwd naar updates van onze laatste projecten, tips voor een optimale isolatie van je woning of de nieuwste ontwikkelingen van onze producten? Je leest het hier!
Alle nieuwsberichten & tips

De beste keuze, de strengste normen

Onze producten worden constant gecontroleerd door het WTCB en voldoen aan de strengste EPB-normen.