Vloerisolatie, maar dan beter


Energiebesparing, isolatie en duurzaamheid zijn sinds enkele jaren belangrijke aandachtspunten bij de nieuwbouw en renovatie van woningen. Te vaak bleef isoleren beperkt tot dak- en spouwisolatie. Daar brengt FIM verandering in.

FIM heeft een productlijn van kant-en-klare isolatiemortels. Deze isolatiechapes, op basis van gerecycleerde EPS-korrels (polystyreen), optimaliseren uw thermisch en akoestisch vloercomfort, en voldoen aan de strengste isolatienormen. Ze zijn bijzonder gebruiksvriendelijk, zodat iedere doe-het-zelver of aannemer ze gemakkelijk zelf kan plaatsen. U koopt ze in zakken van 60 liter bij de professionele bouwmaterialenhandel.

Kies uw product

FIMLITE

FIMLITE is een kant-en-klare isolatiemortel op basis van gerecycleerde EPS-korrels en toeslagstoffen met cement als bindmiddel.
Lees meer

FIM FORCE

FIM FORCE is een rechtstreeks betegelbare vloerisolatiemortel, die in één bewerking uitvult, isoleert en voor een afwerkbare eindlaag zorgt.
Lees meer
 

FIM K/K

FIM K/K is een superisolerende vloerisolatiemortel die uitvult, isoleert en als onderlaag dient voor het aanbrengen van de eindchape.
Lees meer

Nieuws  

Produkt brochure
(6/8/2014)


Lees meer

FIM in Feuchtwangen 2014
(1/6/2014)
FIM in Feuchtwangen 2014

Lees meer

Met een zekere fierheid stellen wij onze nieuwste thermische vloerisolatie aan u voor: FIM LITE.
(24/6/2014)
FIM LITE is een cementgebonden polystyreenmortel met een verbluffende thermische isolatiewaarde van 0,042 W/mK en WTCB geattesteerd. Deze lichtgewicht isolerende mortel biedt enorme voordelen ten opzichte van de klassieke PUR isolatie.
Lees meer

» ADRESGEGEVENS
FIM NV
Nijverheidsstraat 46
BE - 2260  WESTERLO

T. +32 (0)14 - 28 64 00
F. +32 (0)14 - 28 64 01
E. info@fim.be
 
Credits
Nederlands Franšais Deutsch