Vloerisolatie, maar dan beter


Energiebesparing, isolatie en duurzaamheid zijn sinds enkele jaren belangrijke aandachtspunten bij de nieuwbouw en renovatie van woningen. Te vaak bleef isoleren beperkt tot dak- en spouwisolatie. Daar brengt FIM verandering in.

FIM heeft een productlijn van kant-en-klare isolatiemortels. Deze isolatiechapes, op basis van gerecycleerde EPS-korrels (polystyreen), optimaliseren uw thermisch en akoestisch vloercomfort, en voldoen aan de strengste isolatienormen. Ze zijn bijzonder gebruiksvriendelijk, zodat iedere doe-het-zelver of aannemer ze gemakkelijk zelf kan plaatsen. U koopt ze in zakken van 60 liter bij de professionele bouwmaterialenhandel.

Kies uw product

FIMLITE

FIMLITE is een kant-en-klare isolatiemortel op basis van gerecycleerde EPS-korrels en toeslagstoffen met cement als bindmiddel.
Lees meer

FIM FORCE

FIM FORCE is een rechtstreeks betegelbare vloerisolatiemortel, die in één bewerking uitvult, isoleert en voor een afwerkbare eindlaag zorgt.
Lees meer
 

FIM K/K

FIM K/K is een superisolerende vloerisolatiemortel die uitvult, isoleert en als onderlaag dient voor het aanbrengen van de eindchape.
Lees meer

Nieuws  

FIM lanceert innovatieve isolerende mortel
(2/2/2012)
WESTERLO - De firma FIM uit Westerlo-Oevel lanceert in februari een nieuw isolerend product voor nieuwbouw en renovatie. Het gaat om een sterk isolerende en egaliserende uitvullingsmortel voor vloeren en daken, een innoverend alternatief voor het traditionele isolerende schuim.

Lees meer

Gelderland bespaart energie en geeft subsidie van 500 euro
(1/4/2011)
Subsidie van 500 euro op dak-of vloerisolatie in de provincie Gelderland.
Lees meer

Verlaagd tarief verbouwing definitief
(23/3/2011)
De regering heeft beslist om de maatregel van 6 % voor renovatiewerken aan woningen ouder dan vijf jaar permanent te maken.
Lees meer

» ADRESGEGEVENS
FIM NV
Nijverheidsstraat 46
BE - 2260  WESTERLO

T. +32 (0)14 - 28 64 00
F. +32 (0)14 - 28 64 01
E. info@fim.be
 
Credits
Nederlands Franšais