Akoestische isolatiechape

Ondervind je geluidshinder van mensen die op een aangrenzende verdieping of in een andere ruimte wandelen, praten of een deur sluiten? FIM-isolatiechape biedt hiervoor de oplossing door zijn optimale akoestische eigenschappen. Door zijn uitstekende akoestische isolatie ga je dus niet enkel warmteverlies tegen, maar kan je ook genieten van een akoestisch comfort.

 

Geluidsdemping door akoestische isolatie

FIM-isolatiechape zorgt ervoor dat je al een geluidsdemping van 18 dB kan bereiken vanaf een laagdikte van 5 cm. Deze resultaten zijn gebaseerd op een onderzoek door het WTCB (Wetenschappelijk Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf). Bij gebruik van FIM-isolatiechape kan je dus rekenen op een gegarandeerde geluidsreductie.

 

Voordelen van FIM-isolatiechape als akoestische isolatie

Wie voor FIM-isolatiechape kiest, gaat voor akoestische isolatiechape met volgende pluspunten:

  • Drukvastheid
  • Duurzaamheid
  • Thermische isolatie
  • Akoestisch comfort

 

Met FIM-isolatiechape heb je dus niet langer last van contactgeluiden zoals de hoge hakken van je bovenbuur. Wie nog verder wil gaan in het niveau van de akoestische isolatie, kan tussen de FIM-isolatiechape en de dekvloer nog akoestisch dempingsmateriaal aanbrengen.

 

Akoestische isolatie door FIM

Wil je niet alleen profiteren van de akoestische eigenschappen van de FIM-isolatiechape, maar ook van de fantastische thermische en andere eigenschappen? Dan vind je FIM-isolatiechape bij de volgende handelaars in bouwmaterialen. Neem voor meer informatie meteen contact op via de contactpagina of via het nummer +32 (0)14 - 28 64 00.

Heet van de naald

Benieuwd naar updates van onze laatste projecten, tips voor een optimale isolatie van je woning of de nieuwste ontwikkelingen van onze producten? Je leest het hier!
Alle nieuwsberichten & tips

De beste keuze, de strengste normen

Onze producten worden constant gecontroleerd door het WTCB en voldoen aan de strengste EPB-normen.