POLYFIM ECO

POLYFIM ECO is het basisproduct voor wie zelf zijn isolatiechape wil samenstellen. POLYFIM ECO bestaat uit 100% gerecycleerde EPS-korrels. Je kiest zelf de hoeveelheid cement, zoals aangegeven op de zak. POLYFIM ECO is verkrijgbaar in handige zakken van 100 liter.

 

De voordelen van POLYFIM ECO

Wie kiest voor POLYFIM ECO kan nagenoeg dezelfde resultaten bereiken als bij het gebruik van FIM LITE, FIM K/K of PROFIM. Je kiest zelf de hoeveelheid cement die wordt toegevoegd. Meng het product eenvoudig met een chapepomp, een mixerkuip of een betonmolen. Ondanks het licht gewicht van POLYFIM ECO moet de vloer niet verstevigd worden. Bovendien bespaar je tijd en hoogte met ons product, want het functioneert als isolatie én uitvulling. Het gebruiksgemak gaat zelfs nog verder dan dat. Door de naadloze verwerking is er geen sprake van koudebruggen of slecht geïsoleerde details. Tot slot heeft POLYFIM ECO nog volgende positieve eigenschappen:

  • Ontbrandbaar
  • Drukvast: 0,3 tot 1,2 N/mm²
  • Goede thermische isolatiewaarden


Hoe POLYFIM ECO gebruiken?

POLYFIM ECO wordt aangemaakt op de werf. Eén zak POLYFIM ECO moet gemengd worden met cement en zo’n 20 liter water. Het is een lichte isolatiemortel met een erg goede thermische isolatiewaarde. POLYFIM ECO is samengesteld met polystyreen en droge toeslagstoffen. Door zijn licht gewicht kan het gebruikt worden op alle ondergronden. Nadat je de aangemaakte FIM-isolatiechape ter plaatse hebt gepompt, kan je hem gemakkelijk uitstrijken over de oppervlakte. POLYFIM ECO laat zich zonder problemen in alle hoeken en kanten aanwerken.

 

POLYFIM ECO aankopen

Ben je overtuigd van de voordelen van POLYFIM ECO? Onze isolatiechape is te koop bij de betere bouwmaterialenhandel. Ontdek op de verdelerspagina welke handelaars in jouw omgeving onze producten aanbieden. Of wil je liever nog meer weten over onze producten? Je kan ons altijd contacteren via het contactformulier of via het nummer +32 (0)14/28.64.00 voor meer info of voor een offerte.

Heet van de naald

Benieuwd naar updates van onze laatste projecten, tips voor een optimale isolatie van je woning of de nieuwste ontwikkelingen van onze producten? Je leest het hier!
Alle nieuwsberichten & tips

De beste keuze, de strengste normen

Onze producten worden constant gecontroleerd door het WTCB en voldoen aan de strengste EPB-normen.