Zelf isolatiechape plaatsen

Goed nieuws voor de doe-het-zelvers onder ons, wie niet graag isolatiechape laat plaatsen, kan makkelijk zelf FIM-isolatiechape plaatsen. Enkele tips voor je zelf aan de slag gaat lees je hier.

 

Zelf isolatiechape plaatsen: benodigdheden

Het makkelijke aan isolatiechape is dat je eigenlijk niet veel producten nodig hebt om aan de slag te gaan. Onze isolerende mortel is te koop in handige zakken van 60 l. Deze bevatten kant-en-klare isolatiechape waarbij je enkel nog water moet toevoegen. Het mengen van de isolerende mortel kan zowel met een handmixer in een kuip, als met een betonmolen of gelijk welke chapepomp. Wanneer je dit alles klaar hebt staan, kan je aan de slag gaan. Vergeet niet dat cement schadelijk kan zijn voor de huid, bescherming is dus een must. Het volledige lichaam beschermen is absoluut niet nodig, maar handschoenen zijn geen overbodige luxe. Ga je zelf isolatiechape plaatsen? Neem dan eerst de veiligheidsmaatregelen door. Deze kan je raadplegen op de pagina over de FIM producten.

 

Zelf FIM-isolatiechape plaatsen was nooit zo gemakkelijk

Zelf isolatiechape plaatsen hoeft niet moeilijk te zijn, je kan onze producten namelijk gewoon bij de bouwhandel kopen. Zoals eerder vermeld is FIM-isolatiechape kant-en-klaar verpakt in handige zakken. Het materiaal in deze zakken bevat EPS-korrels en alle toevoegstoffen in de juiste verhoudingen, je hoeft er dus enkel water bij toe te voegen. Dit maakt het voor de doe-het-zelver perfect mogelijk om FIM-isolatiechape zelf te plaatsen. De FIM-isolatiemortel kan op elke ondergrond geplaatst worden, zowel op betonwelfsels als op zand of hout. Zo realiseer je zelf de perfecte uitvulling van de ondergrond en creëer je een perfecte basis voor de dekvloer.

 

Wil je zelf FIM-isolatiechape plaatsen?

Je vindt zeker en vast de juiste isolatiechape in ons aanbod aan producten. Ben je geïnteresseerd om zelf isolatiechape te plaatsen en wil je meteen aan de slag gaan? Neem dan contact op met één van de handelaars in de bouwmarkt die FIM-isolerende mortel verdelen.

Heet van de naald

Benieuwd naar updates van onze laatste projecten, tips voor een optimale isolatie van je woning of de nieuwste ontwikkelingen van onze producten? Je leest het hier!
Alle nieuwsberichten & tips

De beste keuze, de strengste normen

Onze producten worden constant gecontroleerd door het WTCB en voldoen aan de strengste EPB-normen.