FIM-isolatiemortel en vloerverwarming

FIM-isolatiemortel is de optimale ondergrond voor vloerverwarming. FIM-isolatiemortel zorgt voor een perfecte thermische en akoestische isolatie onder de vloerverwarming. Daardoor gaat er geen warmte verloren en blijft je huis lekker warm.

 

Waarom kiezen voor isolatiemortel en vloerverwarming?

Vloerverwarming staat erom bekend de warmte gelijkmatig en optimaal te verspreiden in de ruimte. Alles zit mooi weggewerkt onder de vloer, waardoor je niets ziet van het verwarmingssysteem. Hierdoor bespaar je kostbare ruimte, want radiatoren tegen de muur zijn overbodig. Verder is vloerverwarming erg onderhoudsvriendelijk. Na de plaatsing hoef je er niet meer naar om te kijken en geniet je jarenlang van een veilige warmte in huis. Isolatiemortel zorgt bovendien voor een vloerisolatie die uitvulling, thermische en akoestische isolatie in één laag.

 

Combinatie van isolatiemortel en vloerverwarming

Vraag je jezelf af of isolatiemortel wel onder alle soorten vloerverwarming geplaatst kan worden? Uiteraard kan dat! De FIM-isolatiemortel kan zonder meer gecombineerd worden met gelijk welk type vloerverwarming. Zoals eerder vermeld garandeert onze isolatiechape een perfecte thermische en akoestische isolatie. Het zorgt bovendien voor een mooie gelijke oppervlakte waarop je vloerverwarming later geplaatst kan worden. Omdat de combinatie van isolatiemortel en vloerverwarming voor de perfecte thermische en akoestische isolatie zorgt, wordt de warmte niet doorgelaten naar beneden. Veel beter zelfs: de warmte komt naar boven en bezorgt je warme voeten.

 

Plaatsing FIM-isolatiemortel en vloerverwarming

De plaatsing van FIM-isolatiechape in combinatie met de vloerverwarming kan in één pakket aangekocht worden. Hiervoor werken we samen met Applis. Zij plaatsen de isolatiemortel en vloerverwarming voor dezelfde prijs als traditionele radiatoren. Krijgt u graag nog meer informatie of wilt u een afspraak maken? Twijfel niet om ons te contacteren!

Heet van de naald

Benieuwd naar updates van onze laatste projecten, tips voor een optimale isolatie van je woning of de nieuwste ontwikkelingen van onze producten? Je leest het hier!
Alle nieuwsberichten & tips

De beste keuze, de strengste normen

Onze producten worden constant gecontroleerd door het WTCB en voldoen aan de strengste EPB-normen.