FIM-producten

Al jaren maakt FIM het verschil in kant-en-klare isolatiemortel voor vloer- en dakisolatie. Voor elk soort project of ondergrond hebben wij een oplossing. Elk product dat we verkopen is bovendien voor 100% gemaakt uit gerecycleerd materiaal en is dus ecologisch verantwoord. Ten opzichte van de klassieke methodes is dit een besparing op materiaal én geld. De droogtijd is beperkt en je ervaart zelfs een beter akoestisch comfort.

 

Waarom FIM-producten kiezen?

Wie zijn vloer isoleert, zal ongetwijfeld meer leefcomfort ervaren, zowel in de winter als in de zomer. Je woning krijgt ook een onmiddellijke objectieve meerwaarde in geval van verkoop of schatting. Bovendien zal je woning een gunstigere beoordeling krijgen op het EPC (Energieprestatiecertificaat). Wil je je vloer of dak isoleren met kwaliteitsproducten? De kwaliteit van FIM-producten is ongeëvenaard. Alle FIM-producten zijn drukvast en heel licht, maar zorgen nog steeds voor een beter akoestisch comfort. Daarenboven zijn ze duurzaam en ecologisch en er komen geen schadelijke bestanddelen vrij. Dat maakt van FIM een ideaal alternatief voor gespoten PUR. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken om scheurtjes in het materiaal of gaten bij het uitvullen van de leidingen.

 

Aanbod FIM-producten

Bij FIM kan je kiezen tussen drie verschillende soorten kant-en-klare isolatiechape: FIMLITE, FIM FORCE en FIM K/K. FIM-isolatiechape is kant-en-klaar verpakt in handige zakken. Het materiaal in deze zakken bevat EPS-korrels en alle toevoegstoffen in de juiste verhoudingen, je hoeft er dus enkel water bij toe te voegen. Onze producten zijn gebruiksvriendelijk en hebben een beperkte droogtijd. Ze zijn vorstbestendig en zijn geschikt voor verbouwingen én nieuwbouw. Voor platte daken hebben we zelfs een apart product ontwikkeld, namelijk PROFIM. Wil je zelf isolerende mortel maken? Dan kan je dat met POLYFIM ECO: dit zijn gerecycleerde EPS-korrels in zakken van 100 liter. Je voegt zelf cement toe om de gewenste samenstelling te bekomen.

 

Gecertificeerde FIM-producten

Al onze kant-en-klare producten zijn gecertificeerd volgens de EPB-normen. Dat wil zeggen dat ze voortdurend gecontroleerd worden door het WTCB (Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf). De λ-waarden van onze producten worden maandelijks getest en beschikken dus ook over een bijbehorend certificaat.

 

FIM-producten aankopen

Meer informatie over onze verschillende producten vind je op de daarvoor voorziene pagina. Ben je geïnteresseerd om één van onze producten aan te kopen? Vraag dan meteen een offerte aan!

Heet van de naald

Benieuwd naar updates van onze laatste projecten, tips voor een optimale isolatie van je woning of de nieuwste ontwikkelingen van onze producten? Je leest het hier!
Alle nieuwsberichten & tips

De beste keuze, de strengste normen

Onze producten worden constant gecontroleerd door het WTCB en voldoen aan de strengste EPB-normen.