FIM-isolatiechape laten plaatsen

Ben je een doe-het-zelver met twee linkerhanden of zoek je een geschikte aannemer voor jouw project? Bij FIM kan je isolatiechape laten plaatsen in samenwerking met Applis. Zij plaatsen de FIM-isolatiechape en zorgen voor een professionele afwerking. Wat dit type isolatiechape juist inhoudt en waarom we hiervoor kiezen, leggen we je hier uit.

 

FIM-isolatiechape laten plaatsen: verschillende opties

Bij het plaatsen van FIM-isolatiechape kan gekozen worden uit de verschillende FIM-producten. De dikte van de FIM-isolatiechape kan variëren van 3 cm tot 50 cm of meer, afhankelijk van de ruimte en de wensen van de klant. Verder speelt het type ondergrond geen rol wanneer je de FIM-isolatiechape wil laten plaatsen, want de isolatiechape kan op alle ondergronden gelegd worden.

 

Waarom isolatiechape laten plaatsen?

De isolatiechape van FIM zorgt niet enkel voor een betrouwbare isolatie, maar brengt ook nog veel andere interessante pluspunten met zich mee. Zo wordt de chape naadloos geplaatst en sluit die mooi aan alle leidingen aan. De EPS-korrels zijn een gerecycleerd product dat geen schadelijke chemische stoffen uitstoot. Van verzakkingen is ook geen sprake, aangezien de chape drukvast is. Verder werkt de EPS-isolatiechape de akoestiek ook in de hand, want hij zorgt voor een betere geluidsdemping. Waarom zou je dus geen FIM-isolatiechape laten plaatsen?

 

Isolatiechape laten plaatsen: verdere opbouw

Nadat de isolatiechape is geplaatst, wordt de vloerisolatie verder afgewerkt naar wens. Dat kan met een extra akoestische isolatie met of zonder vloerverwarming, een klassieke zandcement of een anhydrietchape en een eindlaag naar keuze.

 

Samenwerking met Applis

Voor de plaatsing van onze FIM-isolatiechape werken wij nauw samen met Applis. Wil jij je FIM-isolatiechape laten plaatsen door Applis? Neem dan een kijkje op de website of neem contact met ons op via het nummer +32 (0)14 - 28 64 00 of via het contactformulier. We helpen je zo snel mogelijk verder!

Heet van de naald

Benieuwd naar updates van onze laatste projecten, tips voor een optimale isolatie van je woning of de nieuwste ontwikkelingen van onze producten? Je leest het hier!
Alle nieuwsberichten & tips

De beste keuze, de strengste normen

Onze producten worden constant gecontroleerd door het WTCB en voldoen aan de strengste EPB-normen.