FIMLITE

Vandaag de dag zijn thema’s als energiebesparing, duurzaamheid, ecologie en gezondheid niet weg te denken uit onze maatschappij. Daarom focust FIM zich meer en meer op producten die aan deze waarden voldoen.

 

Wat is FIMLITE

FIMLITE is een kant-en-klare isolatiemortel op basis van polystyreen (EPS-korrels). Deze houdt rekening met de hoge eisen, de beperkende regels van de bouwfysica en de optimalisatie van de bouwkosten. Het is een recyclageproduct dat geen schadelijke stoffen uitstoot. FIMLITE is bovendien te gebruiken op elke ondergrond en voldoet aan de EPB-normen.

 

Waarom kiezen voor FIMLITE?

Indien je een isolatiechape wilt met goed isolerende eigenschappen (λ=0.042 W/mK), twijfel dan niet langer en kies voor FIMLITE. Door zijn hoge isolatiewaarde is het de beste keuze voor thermische isolatie. Dit is ook de reden waarom je in geval van vloerverwarming zeker moet kiezen voor dit product. Wie op zoek is naar een beter akoestisch comfort, kan ook voor FIMLITE opteren, want het brengt het geluidsniveau naar beneden met 18 dB. Het is naadloos en je zal geen last hebben van scheurvorming. Daarenboven is FIMLITE drukvast, licht en het heeft een beperkte droogtijd. Ook voor het uitvullen van de leidingen is het de beste isolatie. Het garandeert een perfecte inkapseling van allerhande leidingen met alle mogelijke diameters op elke ondergrond.

 

FIMLITE: toepassingen

FIMLITE biedt een waaier aan toepassingen voor jouw project. Je kan het product gebruiken voor volgende doeleinden:

  • Isolatie onder de vloeropbouw
  • ondergrond voor vloerverwarming
  • nieuwbouw en renovatie
  • isolatie tussen verdiepingen

 

FIMLITE aankopen

Wil je graag met FIMLITE aan de slag gaan? Dan vind je FIM-isolatiechape bij de volgende handelaars in bouwmaterialen. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie via het contactformulier of via het nummer +32 (0)14/28.64.00.

 

Technische fiche

 

Heet van de naald

Benieuwd naar updates van onze laatste projecten, tips voor een optimale isolatie van je woning of de nieuwste ontwikkelingen van onze producten? Je leest het hier!
Alle nieuwsberichten & tips

De beste keuze, de strengste normen

Onze producten worden constant gecontroleerd door het WTCB en voldoen aan de strengste EPB-normen.