Hoogwaardige vloerisolatie door FIM

Ben je op zoek naar hoogwaardige vloerisolatie voor jouw woning? Dan ben je aan het juiste adres bij FIM in Westerlo. Wij hebben een uitgebreid gamma aan vloerisolatie voor zowel nieuwe als te renoveren woningen. Waaruit bestaat vloerisolatie en welk soort vloerisolatie raden wij aan? We leggen het hier kort en bondig aan je uit.

 

Waarom is vloerisolatie belangrijk?

Wie in de winter lekker warm binnen wil zitten, heeft nood aan een goede vloerisolatie. 17% tot 21% van de warmte in woningen gaat namelijk verloren via de vloer. Indien er geen vloerisolatie aanwezig is of deze niet goed geplaatst is, kan de warmte via de vloer naar buiten ontsnappen.

 

Waaruit bestaat vloerisolatie?

Als vloerisolatie wordt er een isolatiechape op basis van EPS gebruikt die licht, sterk isolerend, drukvast en ecologisch is. Deze FIM-isolatiechape kan met verschillende isolatiewaarden en diktes geplaatst worden op alle ondergronden. Op de FIM-isolatiechape kan men op alle manieren verder bouwen: met of zonder vloerverwarming, met klassieke zandcementchape of met andydrietchape. Voor de afwerking kan men alle soorten vloerbekledingen aanwenden.

 

Vloerisolatie met FIM-isolatiechape

Op onze productpagina vind je een tabel met een overzicht van al onze producten, waarop je zonder twijfel een product vindt voor jouw project. Bovendien is FIM-isolatiechape een all-in-one-product: alleen water toevoegen en mixen. Het zorgt niet enkel voor akoestische en thermische isolatie, maar ook voor opvulling. Dit zorgt ervoor dat je vloer geen warmte of storend geluid zal doorlaten. Ook de leidingen zijn perfect weggewerkt met deze FIM-isolatiechape. Kortom: dé vloerisolatie die jij zoekt!

 

Vloerisolatie plaatsen

Door het grote gebruiksgemak van onze producten kan je de vloerisolatie makkelijk zelf plaatsen. Laat je je vloerisolatie echter liever plaatsen door een aannemer? In beide gevallen kan je bij ons terecht. Contacteer ons op het nummer 014/28 64 05 of via het contactformulier. We geven je zo snel mogelijk een gepast antwoord op je vragen.

Heet van de naald

Benieuwd naar updates van onze laatste projecten, tips voor een optimale isolatie van je woning of de nieuwste ontwikkelingen van onze producten? Je leest het hier!
Alle nieuwsberichten & tips

De beste keuze, de strengste normen

Onze producten worden constant gecontroleerd door het WTCB en voldoen aan de strengste EPB-normen.